Vad tror ni om detta.. Telia har ju mer o mer börjat ta över med iptv med fiberanslutningar och adsl.. och för att formulera min fråga enligt reglerna så formulerar jag såhär..

Har jag Fiberanslutning via telia och där med iptv i vardagsrummet! Tar jag mitt kort jag fick med säg att jag har full paket på det och sätter i en kortläsare.. ansluter sen en alex cs klient till iptv o delar ut kortet från kortläsaren så alex kan ansluta till den o jag har bild på tvn i min iptv box med fullt paket..?

sen däremot om jag i sovrummet skaffat mig Telia ADSL med "Start" paketet som kostar 0kr/mån o man får låna en iptv box av telia oxå kopplar in en alex.. tror ni då att alla kanalerna funkar där oxå? för signalen går ju via bredbandet o "kortet" kodar av kanalerna via alex klienten..

Tror ni detta funkar eller ser Telia detta på något sätt att canal+ signaler skickas för fullt till min box i sovrummet som inte har mer än "start" utbudet! Iomed det är 2vägs informationsvägar på bredband så borde väl Telia se det mesta som händer på sin digitalbox?

Detta vore väl annars en billig lösning för Telia Digitaltv för sovrummet *host*